Musisz wgrać fixa, wtedy kiera będzie działać jak trzeba.
[O2] xenony inne światło
Zwiń
X
-
[O2] xenony inne światło
Witam
Panowie powiedzcie mi czy tak to ma być czy nie ?? ( wydaje mi się że nie :diabelski_usmiech )
xenon z prawej strony ( zaznaczone na zdjęciu ) świeci tak jakby na zielono po stronie lewej wszystko jest ok światło jest białe. W czym jest problem ??Załączone plikiStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Sprzedam - Kabelek VCDS PL 11.11 - PRIV
-
-
na pewno to masz reflektory do ustawienia
btw
palniki masz jednej firmy :?:kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
LUKI, Luki ale ustawienie całego reflektora, może być przyczyną tego że na zielono jeden świeci ??
Nie sprawdzałem czy ta sama firma jest.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WM66Luki ale ustawienie całego reflektora, może być przyczyną tego że na zielono jeden świeci ??
ale napisałem, że masz do ustawienia reflektorykliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
No to to przy okazji się ustawiStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Dzięki za pomoc
ps: Na co polecacie wymienić ? OSRAM czy PHILIPS ?? Od razu mówię nie chcę kupować jakiegoś badziewia :diabelski_usmiechStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Enriquez, Dzięki, też u niego kupię
Enriquez Powiedz mi jeszcze czy lepsze będą Philips Vision czy może Philips Blue Vision lub Philips X-Treme Vision ??Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez WM66Philips X-Treme Vision
Zamieszczone przez WM66ps: Na co polecacie wymienić ? OSRAM czy PHILIPS ?? Od razu mówię nie chcę kupować jakiegoś badziewia :diabelski_usmiech
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
Komentarz
-
-
Ja też polecałbym Osrama, choć sam mam w aucie Boscha, to następnym zakupem będzie Osram.
I to takie: D1s Night BreakerMarek
Komentarz
-
-
LUKI, Niby różnicy nie ma na filmiku. I już sam nie wiem.Stara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
pstrykacz, Własnie dużo ludzi pisze o podrabianiu Philipsa i też się trochę waham. Więc jutro kupię OSRAM NIGHT BREAKER te które nawet Ty polecałeś.
Dzięki wszystkim za pomocStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
pstrykacz, Mam nadzieję że nie będę żałował wyboru Bo lubię wygodęStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
WM66, jeśli temp. barwowa odbiega a w zdjęciu prezentowanym przez ciebie tak jest oznacza to że ilości gazów szlachetnych, pierwiastków ziem rzadkich zostały dobrane w nieodpowiednich ilościach-proporcjach. Przeważnie juz na etapie kontroli jakości są one odrzucane. Potem na takich tackach po 50 szt są niszczone. . Albo trafiają na alledrogo.. sprzedawca pisze że palnik musi się wypalić co jest oczywistą bzdurą z uwagi na fakt iż lampa wyładowcza nie posiada żarnika a jedynie 2 elektrody.. oraz wyżej wspomniane pierwiastki i kiedy są zaburzone proporcje gazów dzieje się jak u ciebie. . Ja prywatnie polecam Osram.Sam w O2 miałem Philips i wymieniłem na Osram... nie będę opisywał historii życia. .. od 10 lat sprzedaje tylko źródła światła i chyba coś tam wiem. .. Chyba
Komentarz
-
-
andriu21tg, Noooo to była fachowa odpowiedź Dzięki i już zdecydowałem się na OSRAM :diabelski_usmiechStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
-
pierwsze widzę zieloną barwę :shock:
jak pada palnik z naturalnego zużycia, to zaczyna pomarańczowo/różowo świecić
(bezcenny widok w zimie, na śniegu :szeroki_usmiech )
też polecam OSRAM (380-420 za komplet)->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
krzynol, No ja też wcześniej nie widziałem żeby było na zielono a tu masz
W takiej cenie dostanę ale zwykłe Ale już zamówiłem OSRAM NIGHT BREAKER w piątek będzie wymiana :diabelski_usmiech To dam znać jak to się sprawuje na początku
LUKI, Coś Ci się pomyliło bo reflektory było jak najbardziej dobrze ustawione sprawdziłem właśnie na stacji diagnostycznej :P
A teraz odnośnie OSRAM NIGHT BREAKER: Założone pojeżdżone i muszę przyznać że różnica w jasności oraz zasięgu jest dość duża co do wcześniejszych żarników ( też były założone osram ) była jasność a teraz jest jeszcze większa :diabelski_usmiech także jakby ktoś miał wymieniać żarniki to brać jak najbardziej teStara Czarnulka O2 RS - Sprzedana i szusuje po Słowacji.
Nowa Czarnulka O3 RS
Komentarz
-
Komentarz